www.dianavanwijk.nl
Kleurrijke schilderijen & creatieve projecten

Hallo! Welkom op mijn website. Sinds 2014 maak ik kleurrijke schilderijen en houd ik mij bezig met creatieve projecten.

De wereld kan wel wat kleur en creativiteit gebruiken. Als ik schilder is er geen tijd, een dag voelt als een uur. Zonder oordeel, stress en perfectionisme. Een verademing. En ideale uitingsvorm. En dat gun ik iedereen. Na een aantal wisselingen van ateliers sta ik wel bekend als eeuwig verhuizend beeldend kunstenaar. Altijd op zoek naar een plek waar kunst en het creëren laagdrempelig en toegankelijk is en blijft voor jong en oud. Momenteel heb ik weer een live bezoekadres waar ik zoveel mogelijk op elke vrijdag aanwezig ben van 10:00-14:00. 

Mogelijk komt daar nog een dagje bij. Verder ben ik daar op andere dagen zoveel mogelijk zelf aan het schilderen en ben ik op afspraak te bezoeken. Er is een mogelijkheid voor anderen om workshops te geven, te exposeren en een bakkie te komen doen.

Zo hoop ik op de Bergse Dorpsstraat met mijn plekkie een zinvolle invulling te geven aan de lege ruimtes die de straat ontsieren.

Ik hoop op korte termijn ook andere lege etalages te vullen met exposities van lokale kunstenaars. Een project/plan waar een lange adem voor nodig is. En doorzettingsvermogen en geduld en medewerking.
Locatie Art Hoc

De nieuwe/fysieke locatie (Art Hoc) is te bezoeken op de Bergse Dorpsstraat 28 a in Hillegersberg, Rotterdam.

Hier kun je Pakje Kunst trekken en afleveren, de expositie in het Kijkraam bewonderen en een kijkje nemen in de ruimte. Er is een workshopruimte en mijn eigen atelier!


Hieronder vindt je meer informatie over de lopende  en geplande projecten met bijbehorende info. En een aantal nieuwe schilderijen.

       

   

Expositie in het Kijkraam

      Bij Art Hoc

  juli-aug:    Roebie Starink

  aug-sept:  Marijke ten Berge

   sept-okt:   Diana van Wijk